söndag 3 mars 2013

Det hemliga projektet är....

Hallo :D
Nu är slutspurten nära - filmen jag arbetat med håller på att publiceras för fullt :P
Med andra ord - om inget strular ligger den ute på YT ikväll :3

Okej, jag kan väll avslöja vad den handlar om, om ni vill ;)
Filmen heter: The Golden Boots part 1
...och det handlar om en tjej som bor i Fg. En dag ger hon sig ut barbacka på sin häst i skogen. När hon har ridit en stund upptäcker hon en väg som hon aldrig sett förut. Jenny (tjejen) är väldigt nyfiken av sig och bestämmer sig för att utforska. Vägen leder till ett hus med stängsel som håller djur och människor borta. Men huset är tycks vara övergivet sedan länge och staketet är lätt förfallet. Jenny besämmer sig för att utforska gården. Hon lämmnar sin häst utanför och kryper igenom staketet.
Huset är låst, men bakom finns en liten lada. Med hoppfulla steg springer hon dit. Ladans dörr är öppen, och Jenny smyger in. I ladan hittar hon bara en massa skräp och ska just till att gå tillbaka när hon ser ett par nya trälådor. Nyfiken tar överhand och Jenny öppnar en låda. Där i ligger ett par ridstövlar som ser ut att vara gjorda av guld.
Jenny kan inte slita blicken från stövlarna. Utan att tänka sig för ta hon på sig dom, och dom passar perfekt. Jenny blir som förtrollad av skorna, hon lämmnar ladan bakom sig och rusar tillbaka till sin häst.
Men Silver känner inte likadant för dom gyllene stövlarna. I samma stund Jenny kryper under staketet med ridstövlarna, känner han ondskan komma smygande. Han är övertygad om att något är fel med dom gyllene ridstövlarna...

:)
Ni får se slutet själva ;) tror filmen är klar nu - yey!

P.s tänk på att detta är min första "följetång av filmer" så ta det för vad det är och mobba mig inte ;)


MVH: Jenny Nightforest
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tänker du på sötis?? c: